Vanaf nu dekking voor geannuleerde reis door positieve PCR-test

Wilt u graag een vakantie boeken, maar bent u bang dat een positieve PCR-test roet in het eten gooit?

Als dit gebeurt is dit natuurlijk erg vervelend, maar onze nieuwe tijdelijke dekkingsuitbreiding kan de pijn doen verzachten. Vanaf nu bieden wij bij AnsvarIdéa namelijk dekking op de Doorlopende Reisverzekering met annuleringsdekking als een verzekerde voor vertrek met een positieve PCR-test wordt geconfronteerd waardoor de reis niet door kan gaan. Deze tijdelijke dekkingsuitbreiding geldt vooralsnog tot 1 juli 2022*. Wij evalueren t.z.t of we deze dekking verlengen of niet. Hopelijk kunnen wij met deze uitbreiding de drempel verlagen om toch lekker die welverdiende vakantie te boeken.

*Update december 2022: We hebben besloten de dekking te verlengen tot 30 juni 2023. 

Dekkingsoverzicht

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Continu worden we geconfronteerd met veranderende maatregelen in het binnen- en buitenland. U vraagt zich misschien af wat er allemaal nog meer gedekt is op de Doorlopende reisverzekeringen en annuleringsdekking. Hiervoor hebben wij handig een dekkingsoverzicht opgesteld waarop u dit eenvoudig kunt aflezen. 

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor