Soalr

AnsvarIdéa en Turien & Co. verzekeren Top Dutch Solar Racing tijdens de World Solar Challenge

We maken graag bekend dat we met Turien & Co. Assuradeuren én ABN AMRO een prachtig initiatief mogen ondersteunen. We verzekeren namelijk het avontuur dat Top Dutch Solar Racing (TDSR) aangaat.

World Solar Challenge
Zij doen mee aan de prominente World Solar Challenge, een wedstrijd waarin duurzame en innovatieve “zonne-autootjes” het tegen elkaar opnemen om een meerdaags traject zo snel mogelijk af te leggen. Het TDSR-team bestaat uit studenten die in Groningen een technische studie volgen en die “the solar car of the North” zelf ontwikkeld en gebouwd hebben. Uniek aan dit team is dat meerdere opleidingsinstituten in het team vertegenwoordigd zijn: niet alleen universiteit, maar ook HBO en MBO.

Verzekerd op reis
Vanuit de duurzame gedachte van onze organisaties en de duurzame doelstelling van ABN AMRO is dit een mooie kans om hierin samen op te trekken en dit prachtige initiatief te ondersteunen. Ron Kok en Pieter Kroon hebben vanuit ons samen met Geert Offergelt en Timothy van Beers van ABN AMRO ervoor gezorgd dat er een op maat gesneden verzekeringspakket ontwikkeld is om de uiterst kostbare (en kwetsbare!) Green Spirit en het bijna 30 man/vrouw sterke TDSR-team te verzekeren.

Veel succes
De Green Spirit en het TDSR-team zijn naar Marokko vertrokken voor de voorbereidingen van de eerste race in het kader van de Solar Challenge Morocco 2021. Wij wensen het team vanzelfsprekend ontzettend veel succes toe! De prestaties van het team zijn te volgen via de website https://www.solarracing.nl/

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor