Pexels Dziana Hasanbekava 5480712

Stormschade door storm Eunice?

Ons land is afgelopen weekend geteisterd door storm Eunice. Het was een uitzonderlijke storm die veel schade heeft aangericht.

Heeft u onverhoopt toch schade? Erg vervelend natuurlijk, maar weet dat we hierop voorbereid zijn. Of het nu schade is aan de auto, woonhuis of inboedel. Onze hulplijnen zijn 24 uur per dag te bereiken. Heeft u een schade dan kunt u contact opnemen met onze schadeafdeling via 020 6 170 426 (keuze 3) of door een e-mail te sturen naar schade@ansvaridea.nl

Schade aan de auto

Als u te maken krijgt met schade dan wilt u snel geholpen worden. Dit is namelijk al vervelend genoeg! Het melden van een schade kan op verschillende manieren. Kijk hier hoe de schade kan worden ingediend.

Schade laten repareren
Een schade aan uw auto laten repareren kan door een afspraak te maken via Schadegarant. Door de samenwerking met Schadegarant heeft u de mogelijkheid om uit een landelijk netwerk van meer dan 1.500 Schadegarantbedrijven te kiezen. De schade kan snel en vakkundig worden hersteld bij één van de aangesloten bedrijven.

Maak hier direct online een afspraak voor schadeherstel


 

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor