Camper Elektrisch

Op 29 maart 2022 staan we op de AMdag in DeFabrique in Utrecht.

Bent u er ook weer aan toe om naar een fysiek event te gaan? Wij wel in ieder geval en dat komt goed uit. Op 29 maart vindt namelijk de AMdag plaats in DeFabrique in Utrecht en wij zijn erbij.

Kom naar de Ansvar elektrische camper
Op de beursvloer staan wij klaar om u te ontmoeten. Bij onze elektrische VW T2 camper vertellen wij u graag meer over onze (duurzame) verzekeringen en onze andere mogelijkheden. Waarom een camper denkt u misschien? Nou omdat wij ook op het gebied van recreatieverzekeringen het één en ander te bieden hebben bij Ansvar. Kom gezellig langs voor een praatje met onze accountmanagers Tjalling AlkemaTim van Dijk en Raymond Remy. De camper is echt niet te missen!

Inspirerend programma
Dagvoorzitter Welmoed Sijtsma (bekend van de talkshow OP1) gaat in gesprek met David Knibbe (CEO NN Group) over de samenwerking met het intermediair. Daarnaast vertelt Jos Burgers, top 1 managementspreker, over hoe we de verwachtingen van de klant kunnen overtreffen. Ruben Terlou (bekend als presentator en documentairemaker van drie VPRO-series over China), geeft je een stukje inkijk in het hart & ziel van de Chinezen. Wat kunnen wij hier in Nederland van leren? Topvrouw Jeannette Veldsink (Veldsink Groep) vertelt ons in de middag over haar visie of er nog bestaansrecht is voor local heroes in tijden van consolidatie en digitalisering. De kleurrijke ondernemer John van Zweden sluit de dag af met zijn inspirerende en spraakmakende ondernemersverhaal. Bekijk hier het volledige programma.

Zien wij u daar?

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor