World

Medische kosten verzekerd bij landen met kleurcode oranje op onze reisverzekeringen

Op onze doorlopende reisverzekeringen hebben we vanaf vandaag een mooie dekkingsuitbreiding doorgevoerd. Vanaf 23 november 2021 is er namelijk dekking voor onverwachte en onvoorziene medische kosten gerelateerd aan corona in landen met kleurcode oranje.

Nu ook voor kleurcode oranje
Deze dekking was er al voor landen met een kleurcode groen of geel, maar nu dus ook voor oranje. Goed om te vermelden is dat de dekking alleen geldt als de medische kosten onverwacht en onvoorzien zijn, en als deze natuurlijk zijn meeverzekerd op de polis. Deze uitbreiding geldt voor bestaande en nieuw afgesloten verzekeringen. Wilt u weten op welke verzekeringen en voorwaarden de dekkingsuitbreiding van toepassing is? Kijk dan in dit overzicht. Voor reisbestemmingen met kleurcode rood verandert niets. Als uw klant besluit om op reis te gaan naar een land met code rood dan zijn coronagerelateerde gebeurtenissen nog steeds uitgesloten van dekking. 

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bekijk dan de uitgebreide Q&A voor de reis-annuleringsverzekering of neem contact op met onze acceptanten. Wij helpen u graag.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor