Shutterstock 2011005914

Nieuw: de Ansvar Bewust AVP/Rechtsbijstandcombinatie

Goed nieuws! Na de Ansvar Bewust woning- en inboedelverzekering en de Ansvar Bewust Rijgedrag verzekering introduceren wij nu het volgende product binnen de Ansvar Bewustlijn: de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP)

Deze verzekering sluit u af met een gecombineerde rechtsbijstandverzekering. U bent ongetwijfeld bekend met onze Aansprakelijkheids- en rechtsbijstandcombinatie. Vanaf nu kunt u eenzelfde pakket afsluiten met een Ansvar Bewust AVP.

Wat zijn de verschillen van de Ansvar Bewust AVP t.o.v. de AVP binnen het Idéaalpakket?

De belangrijkste verschillen zijn:

  • De opzichtdekking is uitgebreider. We verzekeren ook zaken die een verzekerde huurt voor klussen in en om het huis.
  • Er is een prosumer dekking. Dit is een dekking voor schade die aan anderen wordt toegebracht door zaken die door verzekerde als prosumer zijn gemaakt en geleverd, maar die gebrekkig blijken. ‘Prosumer’ is een combinatie van producent en consument. Deze dekking is met name geschikt voor creatieve personen, zoals een hobbykok die maaltijden aanbiedt of iemand die tweedehands meubels opknapt en verkoopt. Zij krijgen hiervoor soms een cadeaubon of een geldelijke vergoeding.
  • Er is een dekking voor bestuurdersaansprakelijkheid. Deze geldt voor verzekerden die als vrijwillig bestuurslid van een vereniging of stichting aansprakelijk zijn. Wij verzekeren de schade, geen verweerskosten.
  • (Psychologische) hulpverlening na letselschade. Als verzekerde ernstig letsel aan iemand veroorzaakt kan verzekerde daardoor psychische klachten oplopen. Wij vergoeden de kosten om deze klachten van onze verzekerde te behandelen (mits de schadeveroorzakende gebeurtenis is verzekerd onder de polis).

Op onze website vindt u meer informatie over de verzekering. De AVP-voorwaarden vindt u hier. Hierin staan alle details over deze bijzondere nieuwe dekkingen. De voorwaarden van de rechtsbijstandverzekering zijn hetzelfde als die van het Idéaalpakket. Deze vindt u terug bij voorwaarden en documenten op onze website. 

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor