Skip to the content

Postcode

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Adress}}
{{advisor.PhoneNumber}}

Nieuws

19 mrt

Onzekerheid levering onderdelen door coronavirus

Voor schadeherstelbedrijven zorgt de uitbraak van het coronavirus voor onzekerheid over de levering van onderdelen. Steeds meer fabrieken die auto-onderdelen produceren draaien op lagere capaciteit of besluiten om tijdelijk helemaal te sluiten.

Lees meer

13 mrt

Allrisk annulering: geen dekking coronavirus

Heeft u een Allrisk Annuleringsdekking afgesloten op of na 13 maart 2020? Dan geldt er geen dekking als de reis geannuleerd wordt in verband met het coronavirus. Dekking is alleen van toepassing bij een onvoorziene schade en dat is op dit moment niet meer het geval.

Heeft u een Allrisk Annuleringsdekking en is deze dekking vóór 13 maart 2020 afgesloten? Dan kan er nog wél beroep worden gedaan op deze dekking. Wij keren alleen uit als de kosten van het annuleren van de reis niet al door andere partijen vergoed worden.

Geldt er op het moment van boeken voor uw reisbestemming een reisadvies met code oranje of rood? Dan heeft u geen recht op een vergoeding als u de reis annuleert of vervroegd afbreekt vanwege de onveilige situatie op die bestemming. Het advies van het Ministerie van Buitenlandse zaken is leidend voor deze beoordeling. 

Lees meer

13 mrt

Voorzorgs-maatregelen coronavirus

Gezien de ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus hebben we besloten om aanvullende maatregelen te treffen voor onze organisatie.

Lees meer

03 mrt

Coronavirus en de reisverzekering

De uitbraak van het coronavirus is u vast niet ontgaan. De afgelopen weken is dit namelijk non-stop in het nieuws. Nu het coronavirus in meerdere landen is vastgesteld kunnen wij ons voorstellen dat u de nodige vragen heeft gekregen van uw relaties. 

Lees meer

24 jan

Total gaat 20.000 nieuwe EV-laadpunten installeren en exploiteren

Metropool Regio Amsterdam Elektrisch’ (MRA-E) heeft de grootste concessieovereenkomst in Europa voor openbare laadpunten voor elektrische voertuigen toegekend aan Total. Op basis van deze overeenkomst gaat Total de komende jaren 20.000 nieuwe laadpunten installeren en exploiteren binnen de grenzen van de drie provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht (met uitzondering van de steden Amsterdam en Utrecht). 

Lees meer

16 dec

Vermelding Turien & Co. bij onlinebankieren

Als u de premie via onlinebankieren aan ons overmaakt kan het gebeuren dat bij de naam/ nummercontrole de naam van Turien & Co. Assuradeuren naar voren komt.
 
Wij begrijpen deze verwarring en hebben dit neergelegd bij de bank. Hieruit is gebleken dat banken deze informatie niet zelf aanleveren, maar dat dit uit de database van de Kamer van Koophandel komt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de handelsnamen van de vennootschap. Wij vermelden dit voortaan op de acceptgiro.

Lees meer

15 nov

Nieuwe zink-mangaan batterij goedkoop, veilig en effectief

Onderzoekers van de Universiteit van Adelaide hebben een onderzoekscontract van $ 1 miljoen afgesloten met een Chinese batterijfabrikant om een nieuwe technologie voor energieopslag te ontwikkelen en binnen 12 maanden op de markt te brengen.

 

Lees meer

15 nov

Aantal brandclaims gedaald, wel zorgen om accu’s en batterijen

Het aantal brandclaims op de inboedel- en opstalverzekering is vorig jaar met 11% is gedaald. Dit blijkt uit informatie van het Verbond van Verzekeraars, Brandweer Nederland en Stichting Salvage.

Lees meer

14 nov

Zonnepanelen… Veilig of niet????

Het aanbrengen van zonnepanelen is al jaren een onderwerp van gesprek in veel huishoudens. Natuurlijk moedigen wij het gebruik van zonnepanelen aan, maar goede wet- en regelgeving ontbreekt nog waardoor er risico’s op brand bestaan. Daarom geven wij u informatie en tips waar uw relatie op kan letten bij aanschaf en gebruik van zonnepanelen.

Lees meer