Skip to the content

Postcode

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Adress}}
{{advisor.PhoneNumber}}

Nieuws

16 dec

Vermelding Turien & Co. bij onlinebankieren

Als u de premie via onlinebankieren aan ons overmaakt kan het gebeuren dat bij de naam/ nummercontrole de naam van Turien & Co. Assuradeuren naar voren komt.
 
Wij begrijpen deze verwarring en hebben dit neergelegd bij de bank. Hieruit is gebleken dat banken deze informatie niet zelf aanleveren, maar dat dit uit de database van de Kamer van Koophandel komt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de handelsnamen van de vennootschap. Wij vermelden dit voortaan op de acceptgiro.

Lees meer

15 nov

Aantal brandclaims gedaald, wel zorgen om accu’s en batterijen

Het aantal brandclaims op de inboedel- en opstalverzekering is vorig jaar met 11% is gedaald. Dit blijkt uit informatie van het Verbond van Verzekeraars, Brandweer Nederland en Stichting Salvage.

Lees meer

15 nov

Nieuwe zink-mangaan batterij goedkoop, veilig en effectief

Onderzoekers van de Universiteit van Adelaide hebben een onderzoekscontract van $ 1 miljoen afgesloten met een Chinese batterijfabrikant om een nieuwe technologie voor energieopslag te ontwikkelen en binnen 12 maanden op de markt te brengen.

 

Lees meer

14 nov

Zonnepanelen… Veilig of niet????

Het aanbrengen van zonnepanelen is al jaren een onderwerp van gesprek in veel huishoudens. Natuurlijk moedigen wij het gebruik van zonnepanelen aan, maar goede wet- en regelgeving ontbreekt nog waardoor er risico’s op brand bestaan. Daarom geven wij u informatie en tips waar uw relatie op kan letten bij aanschaf en gebruik van zonnepanelen.

Lees meer