Cyberincident

U, of één van uw gezinsleden, is slachtoffer geworden van een cyberincident. Graag vertellen wij wat u nu het beste kunt doen.

Als u een Cyberverzekering voor particulieren heeft, of als u een cyberdekking heeft (als onderdeel van de inboedelverzekering):

Heeft u een vraag of vermoed u dat u slachtoffer bent van cybercriminelen? Bel dan zo spoedig mogelijk de Cyberhulplijn voor advies en hulp bij cyberaanvallen. Doe dat ook als u een cyberaanval vermoedt. U kunt van maandag tot en met vrijdag (van 08:30 uur tot 21:00 uur) bellen naar de Cyberhulplijn op telefoonnummer 0800 – 023 23 57.

Let op: tussen 08:30 uur en 16:00 uur wordt u in het Nederlands te woord gestaan. Na 16:00 uur is de hulpverlening in het Engels.

Schade melden

Heeft u schade? Wij hebben Sedgewick aangesteld om uw cyberschade snel en vakkundig af te handelen. Sedgwick is een specialist op het gebied van schadebehandeling.
Als duidelijk is dat u schade heeft door een cyberincident, neem dan contact op met Sedgwick: 
  • per post: Westerstraat 21, 3016 DG Rotterdam; of
  • telefonisch: 010 300 9024 (op werkdagen van 09:00 uur tot 16:00 uur); of
  • per e-mail: cyberverzekering@nl.sedgwick.com.
Voor algemene informatie over (de gevolgen van) cybercriminaliteit kunt u terecht op www.fraudehelpdesk.nl.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor