Bewust

Ansvar Bewust is de toekomst!

AnsvarIdéa is uniek in de zuiverheid van de achterliggende principes van hun verzekeringsproducten. Dit komt voort uit hun historie. Dit creëert authenticiteit en helderheid voor zowel klanten als intermediairs. AnsvarIdéa draagt in Nederland (en daarbuiten) bij aan bewustwording dat we duurzaam met onze planeet moeten omgaan. Ze voeren dit in alle aspecten door. We wensen als jury dat meer klanten en intermediairs met deze bijzondere verzekeraar aan de slag gaan. Want daar wordt zowel maatschappij, klant als intermediair beter van. Wij moedigen jullie aan om Ansvar Bewust nog nadrukkelijker beschikbaar te maken en te marketen, zodat het voor een breed publiek beschikbaar komt. 

Adfiz Prestatie Onderzoek
Donderdag 12 januari was de nieuwjaarsbijeenkomst van Adfiz. Tijdens deze bijeenkomst werden de winnaars van het vernieuwde Adfiz Prestatie Onderzoek bekendgemaakt. Ansvar Bewust was samen met a.s.r. en TVM genomineerd in de categorie duurzame ontwikkeling. De eerste plek was ons niet gegund, maar we kregen wel bovenstaande eervolle vermelding.

Doen jullie mee?
We zijn trots en dankbaar met deze eervolle vermelding en het is voor ons een stimulans om duurzame producten verder te blijven ontwikkelen. En niet omdat het nu “in” is, maar omdat wij dat als Ansvar altijd al zo gedaan hebben. Wij zijn een relatief kleine maatschappij, hebben geen grote reclamebudgetten en kunnen dit uiteraard niet zonder jullie. Doen jullie met ons mee?

Bewust is de toekomst
We geloven zo zeer in onze visie dat we onze AVP, inboedel- en woningverzekering kosteloos hebben voorzien van onze Ansar Bewust dekkingen. Dit betekent dat voortaan alleen nog de Ansvar Bewust versies van deze verzekeringen zijn af te sluiten. “Veel mensen willen duurzamer leven, maar zijn zich niet bewust van het feit dat er überhaupt duurzame verzekeringen bestaan. Onze Bewust-lijn is perfect om juist voor die groeiende doelgroep het duurzame plaatje compleet te maken”, aldus Tjalling Alkema accountmanager AnsvarIdéa.

Voordelen Ansvar Bewust Woning/Inboedel

  • Schade en productieverlies duurzame installaties verzekerd.
  • 15% hogere uitkering bij duurzaam schadeherstel.
  • Duurzaam herbouwen van een duurzame woning na een total loss-schade (woning).
  • Deelbezit en deelgebruik verzekerd (inboedel).
  • Repareren in plaats van vervangen.
  • Vergoeding voor psychologische hulp.

Voordelen Ansvar Bewust AVP

  • Bestuurdersaansprakelijkheid.
  • (Psychologische) hulpverlening.
  • Prosumerdekking

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor