Nieuw: cyberzekering voor particulieren

Vanaf 9 december 2022 hebben we ons productaanbod uitgebreid met een Cyberverzekering voor particulieren. Deze verzekering biedt hulp als verzekerden slachtoffer zijn geworden van cybercriminaliteit. Deze vorm van misdaad is helaas erg populair bij criminelen. In 2021 werden, volgens het CBS, zelfs 2,5 miljoen Nederlanders slachtoffer van online criminaliteit.

Het aanbod van particuliere cyberverzekeringen is nog beperkt, maar de risico's zijn er wel degelijk. Daarom hebben we dit jaar hard gewerkt aan een verzekeringsoplossing en zijn erg blij deze te introduceren. Met deze verzekering bieden we verzekerden een zeer compleet product waarbij schade als gevolg van diverse vormen van cybercriminaliteit zijn verzekerd.
 
Wat is er verzekerd?
De volgende dekkingsrubrieken zijn verzekerd bij de cyberverzekering voor particulieren:

  1. Cyberhulplijn
  2. Cyberrisico online tool
  3. Schade door hacking
  4. Cyberafpersing
  5. Online aankoopfraude
  6. Social engineering
  7. Cyberpesten
  8. Identiteitsdiefstal

Premie

De premie is afhankelijk van de gezinssamenstelling en bedraagt:

  • Alleenstaand: € 8,06 per maand (incl. assurantiebelasting)
  • Gezin: € 10,32 per maand (incl. assurantiebelasting)

Voor meer informatie over de cyberverzekering verwijzen we je naar het Productoverzicht Cyberverzekering voor particulieren. In dit document staan alle dekkingsrubrieken uitgelegd en staan de belangrijkste dekkingskenmerken en uitsluitingen beschreven. Deze verzekering is ook toe te voegen aan een pakket waardoor er geprofiteerd kan worden van de pakketkorting. Direct afsluiten? Vraag er naar bij uw adviseur. Heeft u nog geen adviseur? U kunt er een zoeken bij u in de regio op onze homepage.

Meer informatie is te vinden op de speciale productpagina op onze website.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor