Skip to the content

Postcode

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Adress}}
{{advisor.PhoneNumber}}

Schade tijdens (of voor) uw reis

Stel u heeft een reis geboekt , dan is het een teleurstelling wanneer uw de reis moet annuleren. En waar moet u aan denken als u schade heeft? Het is goed om te weten wat u moet doen bij diefstal, vermissing of verlies van uw bagage en/of geld tijdens uw reis. 

Afschrijving

Spullen worden na verloop van tijd minder waard door gebruik of veroudering. Dit heet afschrijving. Kleding wordt bijvoorbeeld minder waard door het dragen ervan. Voor elektronische apparaten geldt weer een andere vorm van afschrijving. Hiervan komen namelijk geregeld nieuwe modellen of software op de markt. Daarom worden bijvoorbeeld telefoons, camera’s en laptops relatief snel minder waard.

We hanteren per artikel een afschrijvingspercentage
De afschrijvingspercentages staan in deze lijst. De afschrijvingspercentages zijn richtlijnen. Hoe u met uw spullen omgaat kan ook van invloed zijn. Wij actualiseren de afschrijvingslijst regelmatig. Bijvoorbeeld omdat producten vernieuwd worden. Bij het beoordelen van de schadeclaim geldt de afschrijvingslijst die op het moment van uw schade op onze website staat.