Skip to the content

Postcode

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Adress}}
{{advisor.PhoneNumber}}

Schade rondom uw huis

Schade aan uw huis of inboedel kan op veel manieren ontstaan. Wanneer u hiervoor een uitgebreide verzekering heeft, zal er voor de meeste schadegevallen dekking zijn. Kijk voor de zekerheid in uw polis(voorwaarden) de beschrijving van de verzekeringsdekking en de uitsluitingen nog eens na, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Als u te maken krijgt met schade, wilt u snel geholpen worden. Neem daarom contact op met uw tussenpersoon. Uw tussenpersoon kent uw situatie en kan u goed van dienst zijn.

Uitbetaling vergoeding

Wij begrijpen dat u bij schade graag duidelijkheid wilt. Is de schade verzekerd of zijn wij ervoor aansprakelijk? Dan krijgt u van ons een vergoeding. De hoogte van die vergoeding is afhankelijk van de waarde van de spullen waaraan u schade heeft en van de eventuele afschrijving op die spullen. Wij betalen het schadebedrag of vergoedingen zo snel mogelijk.

Afschrijving

Spullen hebben na verloop van tijd een lagere waarde. Dit heet afschrijving. Afschrijving is het gevolg van het gebruik of van de veroudering van spullen. Een afschrijvingspercentage is verschillend voor verschillende producten. Elektronische apparaten zoals telefoons, tablets en laptops dalen sneller in waarde dan sommige andere spullen. Dit komt doordat er vaak nieuwe modellen op de markt komen. Heeft u schade aan uw inboedel? Dat is al vervelend genoeg! Daarom hebben wij voor u een lijst gemaakt waarin duidelijk staat wat de dagwaarde is van uw inboedel. Klik hier voor de lijst.