Camper Ansvar

AnsvarIdéa voor de betere recreatieverzekeringen

Met de recreatieverzekeringen van AnsvarIdéa bent u uitstekend verzekerd. Voor zowel nieuwe als gebruikte kampeerauto’s is er altijd een dekking die bij de kampeerauto past. Heeft u een caravan of vouwwagen? Voor beide bieden wij een verzekering die ervoor zorgt dat niets uw vakantieplezier kan bederven. Bent u een ervaren snowboarder? Een beginnende duiker? Of speelt u een muziekinstrument? Dan wilt u uw spullen natuurlijk goed verzekerd hebben.

Wij verzekeren bijna alle soorten hobby- en sportartikelen. Daarnaast is het mogelijk om zakelijk gebruik mee te verzekeren tegen een zeer scherpe premie. Heeft u een boot? Bij ons kunt u zelf uw verzekering samenstellen. Golft u graag? Onze golfverzekering biedt een wereldwijde dekking tegen schade en diefstal, zodat u kunt focussen op een hole-in-one. Maar ook een vakantiewoning in Nederland, België of Duitsland is perfect bij ons te verzekeren, ook als u deze soms verhuurt.

Kijk voor meer informatie in dit document boordevol met productkenmerken. Heeft u interesse in een verzekering? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt op onze website. Hij of zij helpt u graag.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor