MainPlus Schadeherstel verlengt samenwerking met AnsvarIdéa en Turien & Co. Assuradeuren

MainPlus Schadeherstel en Turien & Co. Assuradeuren hebben de dienstverleningsovereenkomst verlengd. MainPlus Schadeherstel werkt inmiddels ruim anderhalf jaar voor de labels Turien en AnsvarIdéa op het gebied van naturaherstel van inboedel- en opstalschades en dit gaat naar grote tevredenheid van beide labels van Turien & Co. Holding.

Erik Wiertz, manager Schadebehandeling Ansvar Verzekeringsmaatschappij en Turien & Co. Assuradeuren : “De wijze waarop MainPlus Schadeherstel iedere dag weer onze verzekerden helpt met een schade, sluit perfect aan op de wijze waarop wij met onze klanten willen omgaan. De efficiënte en transparante werkwijze die MainPlus Schadeherstel samen met de herstelpartners in het proces ten uitvoer brengt, zorgt ervoor dat onze verzekerden hartstikke tevreden zijn als de schade is hersteld. En wij weten zeker dat we de juiste prijs betalen voor het herstel! Dat is precies hetgeen wat wij willen bereiken wanneer we MainPlus Schadeherstel inzetten. Daarom hebben we ook onze alarmcentrale VHD opdracht gegeven om schades rechtstreeks door te geven aan MainPlus Schadeherstel zonder dat deze eerst bij ons gemeld moet worden. Hierdoor kan het herstel nog sneller bij onze verzekerden worden opgepakt”.

Gerard van Engelenburg, Chief Commercial Officer MainPlus Schadeherstel: “Turien is al meer dan anderhalf jaar een gewaardeerde opdrachtgever van MainPlus Schadeherstel. Vanaf het eerste moment zijn de contacten tussen de afdelingen zeer goed. We hebben met elkaar een samenwerking gecreëerd waarin onze dienstverlening goed tot zijn recht komt. De medewerkers van zowel Turien als Ansvar en de collega’s van MainPlus Schadeherstel weten elkaar goed te vinden en doordat we snel en efficiënt met elkaar communiceren, kunnen we de verzekerden van Turien en Ansvar optimaal van dienst zijn. We zijn dan ook hartstikke blij dat het contract weer is verlengd en kijken ernaar uit om de samenwerking nog verder te verstevigen.”

MainPlus Schadeherstel is gespecialiseerd in naturaherstel bij schade aan inboedel en opstal. Dat doen wij duurzaam en onafhankelijk met een landelijk netwerk van herstelpartners. Onze slimme software, waar alle betrokkenen toegang tot hebben, ondersteunt het hele proces. Door onze integrale werkwijze kunnen wij écht helpen de schade op te lossen.

Bron: Mainplus

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor