Ansvar Bewust

Één van de eerste klanten van de Ansvar Bewust Woonhuis- en inboedelverzekering

Één van de eerste klanten van de Ansvar Bewust Woonhuis- en inboedelverzekering van AnsvarIdéa worden op feestelijke wijze verwelkomd door Femke Bakker (C.F.O. AnsvarIdéa) en Paul Burger (Ideële Verzekeringen).

Ruim voordat AnsvarIdéa haar Ansvar Bewust woonhuis- en inboedelverzekering introduceerden, waren Alexandra en Frank al bezig om aan prachtig vaarwater onder de rook van Amsterdam hun eigen duurzame huis te realiseren.

Passie
Frank, al jaren werkzaam in de bouwwereld legde al zijn passie in het ontwerpen en creëren van hun eigen rolstoelvriendelijke woning met ‘nul op de meter’. “Het uitzicht maakt deze plek bijzonder, daarom wil je buiten naar binnen halen. Omdat Alexandra rolstoelbehoeftig is heb je binnen meer bewegingsvrijheid nodig. Dit viel mooi te combineren, één hoge ruimte met veel ramen waardoor het huis opgaat in de natuur. Doordat de badkamer en de slaapkamer qua hoogte niet doorlopen tot het dak blijft het voor je gevoel één grote ruimte maar is onze privacy wel goed geborgd. Wat ik bijzonder goed gelukt vind is de keuken; we kunnen alle twee op onze eigen aanrechtbladhoogte werken en toch dezelfde apparatuur gebruiken.” Dat blijkt als Alexandra ons bij de koffie haar zelfgemaakte en nog warme cup cakejes serveert.

Alexandra: “Het is genieten. In tegensteling tot ons vorige huis is deze woning ruimer en voor mij goed toegankelijk. Ik geniet van het contact met buiten, vooral als bij mooi weer de schuifdeuren opengaan. Het is bijna net zo fijn als samen met mijn vriendinnen naar de thuiswedstrijden van Ajax gaan, wat ik nu helaas door Corona al een flink aantal maanden heb moet missen”

Frank: “Het aardigst zijn de verschillende onderdelen die samen meer doen dan ieder apart. Door flink te isoleren vermindert de warmtebehoefte waardoor een minder krachtige warmtepomp volstaat. De zonnepanelen leveren ongeveer alle elektra die de warmtepomp nodig heeft en de warmte-terugwininstallatie zorgt dat we met een nog kleinere warmtepomp kunnen volstaan. Of nul op de meter gaat lukken zal deze winter blijken.”

Niet de eerste klanten
Toegegeven, Alexandra en Frank waren niet de eerste die onze nieuwe duurzame polissen sloten maar wel de meest inspirerende. Daarom verwelkomden we ze graag met een bijdrage aan het MS-fonds, een bos bloemen, een fles bubbels.

Ansvar Bewust Woning- en Inboedelverzekering
De Ansvar Bewustlijn past bij mensen met een duurzame levensstijl doordat de dekking hieraan is aangepast; deelgebruik, duurzaam schadeherstel en duurzame installaties zoals warmtepompen, inclusief productieverlies bij schade, zijn gewoon meeverzekerd.

Een toenemend aantal van onze adviseurs ervaren dat je met duurzaam verzekeringen een extra dimensie geeft aan je advies en vinden het fijn om een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor