Tjalling2

Tjalling Alkema: duurzaamheid is belangrijk voor ieder bedrijf

Waarom zou je je als adviseur bezighouden met duurzaamheid? Dat is een vraag die ons veel gesteld wordt. En wie kunnen hier nou beter antwoord op geven dan onze accountmanagers Raymond Remy, Tjalling Alkema en Tim van Dijk. In dit tweede item geven we Tjalling Alkema het woord en leest u zijn visie hierop.

Niet alleen voor geitenwollensokkentypes

Duurzaamheid is niet alleen belangrijk in uw aanbod maar in het aanbod van ieder bedrijf. Het is in het belang van iedereen en het is allang niet meer alleen voor ‘geitenwollensokkentypes’. Het gaat om het resultaat van de inspanningen van ons allemaal. Alles wat je bijdraagt aan een toekomstbestendige wereld is goed. Of je nou glas naar de glasbak brengt, de bandenspanning van je auto op peil houdt of zonnepanelen aanschaft, alle beetjes helpen. Ook als dit meer financieel gedreven is dan vanuit een duurzaamheidsgedachte. Uiteindelijk gaat het om het gezamenlijke resultaat, hoe groot of hoe klein jouw bijdrage ook is. Het gaat erom dat duurzaam bezig zijn de norm is en niet duurzaam niet.

Bewustwording

Dit zal uiteindelijk zorgen dat het hele verduurzamingsproces in een stroomversnelling komt en we na verloop van tijd niet meer beter weten. In de bewustwording rondom dit proces kunt u als assurantieadviseur een rol spelen.U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verzekeraar die verantwoord belegt maar u kunt ook kiezen voor een verzekeraar die daarnaast specifieke dekkingen hiervoor opneemt in het verzekeringsproduct. Als verzekeraar bieden wij producten aan die duurzaam herstel en deelgebruik aantrekkelijk maken.

Samen voor duurzaam

Voor u als adviseur liggen er mooie kansen om ook uw steentje bij te dragen en tegelijkertijd een goed advies te geven. Met onze Bewustlijn krijgt u de mogelijkheid om een duurzame verzekering bij een duurzame verzekeraar te sluiten zodat u als adviseur een duurzame klantrelatie aan kunt gaan. Kortom; samen duurzaam. U zult merken dat uw klant hier meer voor openstaat dan dat u zelf waarschijnlijk had verwacht. De Bewustlijn geeft uw klant onder andere extra dekkingen voor duurzaam herstel, deelbezit en zelfs vergoeding van energieverlies bij schade aan de zonnepanelen bijvoorbeeld. Veel kansen dus om nog meer toegevoegde waarde te bieden en (toekomstige) klanten aan u te binden.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor