Kostbaarheden- en mobiele elektronicaverzekering

Deze verzekering is bedoeld voor consumenten die eigenaar zijn van kostbare voorwerpen en/of mobiele elektronica en die deze objecten aanvullend op de inboedelverzekering ook buitenshuis willen verzekeren tegen verlies, beschadiging en diefstal. We zijn er van overtuigd dat we met dit product tegemoet komen aan de wens voor een goede en betaalbare verzekering voor kostbaarheden en mobiele elektronica, juist nu inboedelverzekeringen voor mobiele elektronica steeds vaker beperkingen of zelfs uitsluitingen hanteren.

De kostbaarhedenverzekering kan alleen worden afgesloten worden in combinatie met de inboedelverzekering binnen het Ansvar Idéaalpakket. Een taxatierapport of aankoopnota van de verzekerde voorwerpen is verplicht.

Kenmerken Kostbaarheden

De verzekering biedt een allrisk dekking voor de volgende kostbaarheden:

  • Kunst en/of antiek;
  • Foto- en/of filmapparatuur (werelddekking);
  • Instrumenten (muziek, medisch of optisch) (werelddekking);
  • Sieraden en/of horloges (werelddekking);
  • Verzamelingen.

Kunst, antiek en verzamelingen zijn verzekerd in de woning van verzekeringnemer (risicoadres), maar ook (tijdelijk) bij een restaurateur, op een beurs of tentoonstelling (tot max. € 7.500).

Eigen risico: voor de kostbaarheden geldt geen eigen risico.

Kenmerken Mobiele elektronica

De premie voor deze rubriek bedraagt € 75 per jaar (excl. assurantiebelasting). Er geldt een standaard verzekerd bedrag van € 10.000 per gebeurtenis en per jaar. De dekking geldt voor het hele gezin. De allrisk dekking geldt binnen Nederland, België, Luxemburg en tot maximaal 50 km van de Nederlandse grens in Duitsland. Voor mobiele elektronica geldt een eigen risico van € 50 per gebeurtenis. Dit eigen risico geldt niet als u het laat repareren door www.smartphort.com.

Kijk voor uitgebreide productinformatie in het productoverzicht

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor