Ansvar pakketverzekering

Uw bezit goed verzekeren tegen schade is belangrijk. Als er iets gebeurt is immers snel deskundige hulp nodig. En die krijgt u bij AnsvarIdéa. Vriendelijk en direct, want wij hebben een persoonlijke relatie met onze relaties. Met een Ansvar pakketverzekering bent u ook nog voordelig uit. Deze omvat een scala aan producten die u, uw gezin en uw kostbare bezittingen financieel beschermen.

Op maat gesneden

U kunt uw eigen verzekeringspakket samenstellen en heeft daarbij de keuze uit de volgende modules:

Uw voordeel

Voor iedere module binnen dit pakket en voor elke andere bij ons afgesloten verzekering krijgt u een aantrekkelijke korting. De navolgende staffel maakt dit duidelijk:

Aantal modules Kortingspercentage
1 0%
2 3%
3 6%
4 9%
5 12%
6 of meer

15%

In totaal kunt u dus van maximaal 15% pakketkorting op uw verzekeringspremie genieten.

Eigen risico

Indien u dat wenst, kunt u per module kiezen voor een eigen risico. Hierdoor ontvangt u nog eens extra korting op uw premie.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor