Wonen en Preventie

Welkom op de preventiepagina van AnsvarIdéa. Voorkomen is beter dan genezen. Dat gezegde kent iedereen, maar doet u er ook iets mee? Het kan u namelijk ontzettend veel problemen en een hoop geld schelen. Op deze pagina geven we u tips om de kans op brand, waterschade, inbraak of storm te verkleinen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid goede veiligheidsproducten aan te schaffen via de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Veiligheidsproducten Brandwondenstichting

Wij hebben al jaren een samenwerking met de Nederlandse Brandwondenstichting. Naast het feit dat ze prachtig werk verrichten voor slachtoffers van brandwonden bieden ze ook allerlei tips en producten op het gebied van preventie. Met de gekwalificeerde veiligheidsproducten bescherm je jezelf en jouw dierbaren voor gevaar. Zorg dat je op tijd wordt gewaarschuwd! Klik hiernaast op de knop om direct naar de webshop van de Brandwondenstichting te gaan.Preventietips

Graag gaan we in op de meest voorkomende preventiemogelijkheden die horen bij de woning- en inboedelverzekering. Zo bieden we u overzichtelijke informatie over brand-, water, inbraak en stormpreventie. Klik op één van de afbeeldingen hieronder om door te gaan naar één van deze pagina's. 

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor