Skip to the content

Postcode

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Adress}}
{{advisor.PhoneNumber}}

Recreatiewoningverzekering

Uw woning is u waarschijnlijk veel waard en deze wilt u graag beschermen tegen alle mogelijke risico's. Dat is precies wat de AnsvarIdéa recreatiewoningverzekering biedt voor uw tweede woning, ook als u deze wel eens verhuurt.

  • Uw vakantiewoning uitstekend verzekerd: hoe goed u uw tweede huis verzekert, is geheel aan u. Wij bieden u de keuze uit twee basisdekkingen: ‘Brand’ en 'Alle Gevaren'. Bovendien kunt u uw inboedel ook meeverzekeren.
  • Ook voor recreatiehuizen in verhuur: verhuurt u uw tweede huis wel eens aan vrienden of familie als u er zelf niet bent? Dan kunt u dit meeverzekeren voor slechts 50% premietoeslag.
  • Vakantiehuizen in Nederland en België: uw vakantiehuis hoeft natuurlijk niet in Nederland te staan. Ook als uw huis in België staat kunt u hem bij ons verzekeren.
  • Inboedel tweede huis meeverzekeren: het is ook mogelijk om de inboedel van uw tweede huis bij ons te verzekeren tegen diefstal en/of schade. Hiermee is niet alleen uw inventaris in uw tweede huis verzekerd, maar ook uw kleding en kleine huisdieren in het tweede huis.