Recreatiewoningverzekering

Uw woning is u waarschijnlijk veel waard en deze wilt u graag beschermen tegen alle mogelijke risico's. Dat is precies wat de AnsvarIdéa recreatiewoningverzekering biedt voor uw tweede woning, ook als u deze wel eens verhuurt.

  • Uw vakantiewoning uitstekend verzekerd: hoe goed u uw tweede huis verzekert, is geheel aan u. Wij bieden u de keuze uit twee basisdekkingen: ‘Brand’ en 'Alle Gevaren'. Bovendien kunt u uw inboedel ook meeverzekeren.
  • Ook voor recreatiehuizen in verhuur: verhuurt u uw tweede huis wel eens aan vrienden of familie als u er zelf niet bent? Dan kunt u dit meeverzekeren voor slechts 50% premietoeslag.
  • Vakantiehuizen in Nederland en België: uw vakantiehuis hoeft natuurlijk niet in Nederland te staan. Ook als uw huis in België staat kunt u hem bij ons verzekeren.
  • Inboedel tweede huis meeverzekeren: het is ook mogelijk om de inboedel van uw tweede huis bij ons te verzekeren tegen diefstal en/of schade. Hiermee is niet alleen uw inventaris in uw tweede huis verzekerd, maar ook uw kleding en kleine huisdieren in het tweede huis.
Verzekeringskaarten

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor