Recreatiewoningverzekering

Uw recreatiewoning is u waarschijnlijk veel waard en deze wilt u graag beschermen tegen alle mogelijke risico’s. Dat is precies wat de AnsvarIdéa Recreatiewoningverzekering biedt, ook als u de recreatiewoning wel eens verhuurt.

  • Uw recreatiewoning uitstekend verzekerd. Hoe goed u uw recreatiewoning verzekert is geheel aan u. Standaard is het aansprakelijkheidsrisico verzekerd. U kunt daarnaast kiezen voor een uitbreiding met de dekking Brand of de dekking Alle gevaren.
  • U kunt de inboedel in uw recreatiewoning ook meeverzekeren. Voor de inboedel geldt dezelfde dekking als voor uw recreatiewoning.
  • Verhuurt u uw recreatiehuis wel eens, bijvoorbeeld aan vrienden of familie als u er zelf niet bent? Dan kunt u dit meeverzekeren voor slechts 25% premietoeslag.
  • Staat uw recreatiewoning in België of Duitsland? Naast recreatiewoningen in Nederland kunnen uw recreatiewoning ook verzekeren als deze in België of Duitsland staat.
  • Glasbreuk is verzekerd wanneer u heeft gekozen voor de dekking Brand of Alle gevaren.De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.
Verzekeringskaarten

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor