Camperverzekering

U kiest zelf waar uw camperverzekering aan moet voldoen. Het verzekeren van uw inboedel, luifel en/of rechtsbijstand is mogelijk en onder de inboedel zijn fietsen, zonnecollectoren en reserveonderdelen meeverzekerd. Zeer veel mogelijkheden dus.

Extra korting naast uw primaire voertuig

De schadevrije jaren van uw auto, indien ook bij ons verzekerd, tellen ook mee bij het bepalen van de premie van uw camperverzekering.

Uitstekende vergoedingen

Ook voor uw tweedehands camper biedt de AnsvarIdéa camperverzekering uitkomst. Uw camper is namelijk de eerste drie jaar verzekerd tegen de aankoopwaarde. Wordt uw camper tijdens in de tussentijd gestolen of raakt hij total loss? Dan ontvangt u het bedrag dat u voor de camper heeft betaald, inclusief alle accessoires. Na de periode van drie jaar geldt de dagwaarde als vergoeding. Heeft u een camper die ouder is dan 40 jaar? Neemt u dan contact op met uw assurantieadviseur voor een persoonlijk verzekeringsaanbod.

Hulpverlening in Nederland én Europa

Met onze camperverzekering kunt u rekenen op deskundige hulp in binnen- en buitenland. De Ansvar Alarmcentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo bent u verzekerd van snelle hulp bij pech en schade aan uw camper. U en uw camper komen sowieso weer veilig thuis. Tip! Sla het nummer van de Ansvar Alarmcentrale op in uw telefoon: +31 26 355 34 68.

Verzekeringskaarten

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor