Golfverzekering

Deze verzekering biedt u het gemak en comfort dat uw golfuitrusting wereldwijd gedekt wordt tegen schade en diefstal, zodat u zich volledig kunt focussen op een hole-in-one!

Binnen de Golfverzekering wordt eveneens gedekt:

  • Uw gehele golfuitrusting verzekerd: uw golfuitrusting is een prijzig en kostbaar bezit. Er zijn veel attributen en u heeft al snel een complete uitrusting in uw bezit. Het zou vervelend zijn als hier iets mee gebeurd! Met onze verzekering is uw hele uitrusting verzekerd.
  • Gezinsleden meeverzekeren: golft u met uw gezinsleden? Dan kunt u hun golfuitrusting, tegen een scherpe premie, ook meeverzekeren op uw polis. Al vanaf één gezinslid is het goedkoper om uw medegolfer(s) mee te verzekeren, dan een individuele polis af te sluiten.
  • Golfattributen wereldwijd verzekerd: gaat u golfen in Spanje of gaat u op golftrip naar Egypte? Onze golfverzekering biedt een wereldwijde dekking tegen schade en diefstal. Waar u uw spullen ook mee naar toe neemt, uw golfattributen zijn altijd goed verzekerd.
  • Beloning voor een erkende hole-in-one: slaat u op een baan van minimaal 62 par een hole-in-one? Dan bent u in het clubhuis een rondje verschuldigd. Om u te blijven motiveren met uw sportieve prestaties ontvangt u bij een erkende hole-in-one een bonus van € 250.
Verzekeringskaarten

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor