Bewust Golfverzekering

Deze verzekering met een scherpe premie biedt gemak en comfort. De golfuitrusting is wereldwijd verzekerd tegen onverwachte schade en diefstal. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw sportieve prestaties en misschien wel een hole-in-one!

Bewust Golfverzekering

Deze verzekering met een scherpe premie biedt gemak en comfort. De golfuitrusting is wereldwijd verzekerd tegen onverwachte schade en diefstal. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw sportieve prestaties en misschien wel een hole-in-one!

Voordelen op een rij:

  • Golfuitrusting verzekerd; naast uw clubs o.a. de travelbag, golftrolley, golfkleding en de rangefinder.
  • Huur van golfuitrusting op reisbestemming wanneer uw eigen uitrusting minimaal 48 uur te laat op de reisbestemming aankomt.
  • Kleding die u tijdens het golfen in het clubhuis achterlaat.
  • Hole-in-one: keuze uit vergoeding of donatie.
  • Aansprakelijkheidsdekking voor schade die u toebrengt aan een ander tijdens het golfen.
  • Optioneel: kosten van lidmaatschap.
  • Wereldwijde dekking.

Bewust dekkingen 

Repareren is doorgaans beter voor het milieu dan vervangen. Kiest u voor reparatie in plaats van vervanging? Dan vergoeden wij maximaal 15% extra.

Wij dragen graag bij aan het verhogen van de biodiversiteit in Nederland. Dit doen wij o.a. door jaarlijks per lopende Bewust Golfverzekering een bedrag over te maken aan een goed doel.

Hole-in-one

Slaat u tijdens een officiële wedstrijd een door de club erkende hole-in-one op een baan met een minimale par van 62? Dan belonen wij dat met een uitkering. De hoogte van de vergoeding is € 350. Maar u kunt er ook voor kiezen om de vergoeding door ons te laten doneren aan Trees for All . Wij verhogen dan de uitkering (donatie) naar € 500. Trees for All plant bomen in Nederland en in het buitenland. Zo dragen zij bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Wij verlenen geen uitkering voor een hole-in-one die is geslagen op een wintergreen.

Optioneel: Kosten voor lidmaatschap

Met deze optionele dekking zijn de reeds betaalde kosten van lidmaatschap verzekerd wanneer u door een ernstige ziekte of ongeval langer dan twee maanden niet kan golfen. Wij vergoeden dan over maximaal één jaar en tot het gekozen verzekerd bedrag de kosten van lidmaatschap bij één Nederlandse golfclub. Voor deze dekking geldt een eigen risico termijn van 2 maanden.

Wat is niet verzekerd?

Niet alles is verzekerd. In onze voorwaarden staan uitsluitingen, dat zijn gebeurtenissen waarbij de schade niet verzekerd is.

Wij keren o.a. niet uit bij molest, fraude en opzettelijk veroorzaakte schade. Ook schade die ontstaat doordat een verzekerde onder invloed is van alcohol, bedwelmende of soortgelijke middelen is niet verzekerd. Schade die ontstaat terwijl een verzekerde een misdrijf pleegt, probeert te plegen of meedoet aan een misdrijf is niet verzekerd. Wij vergoeden geen schade die veroorzaakt is doordat verzekerde niet goed voor de golfuitrusting zorgt, er onvoorzichtig mee is of doordat de golfuitrusting onvoldoende is onderhouden of schade tijdens verhuur van uw golfuitrusting.

Kijk in de voorwaarden voor een overzicht van alle uitsluitingen die gelden.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket en ontvangt u korting op beide verzekeringen!

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor