Missie en Visie

Onze missieĀ 

We zijn als maatschappelijk betrokken verzekeraar met onderscheidende verzekeringsproducten relevant. In de bediening van onze klanten en samenwerking met onze relaties zijn wij toegankelijk en empathisch.

Naar al onze stakeholders proberen wij daar oprecht invulling aan te geven. Voorop staan onze klanten en onze medewerkers; zowel de klanttevredenheid als het werkplezier zijn strategische doelstellingen waar al onze handelingen aan te relateren zijn. Om dit een solide basis te geven en ook voor de langere termijn invulling aan te kunnen geven is het behoud van een toereikend rendement eveneens een strategische doelstelling.

In het nieuwe missie statement zijn enkele begrippen opgenomen:

Onderscheidend
Wij voorzien op een maatschappelijk verantwoorde wijze in onderscheidende verzekeringsproducten en dienstverlening. Hiermee dragen wij bij aan het succes van onze assurantieadviseurs en de risicobescherming van onze klanten.

Relevant
Door hoge kwaliteit en onderscheidende oplossingen te bieden willen wij relevant zijn voor ons distributiekanaal en onze klanten. Dit doen wij vanuit een betrokkenheid die merkbaar en betekenisvol is. Onze producten en diensten worden voortdurend onderhouden en aangepast op de behoeften van onze adviseurs en hun klanten.

Toegankelijk
Voor assurantieadviseurs zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt, empathie heeft voor zijn uitdagingen als ondernemer en waarin persoonlijke interactie centraal staat. Onze toegankelijkheid en responsiviteit maakt ons een voor de adviseur relevante partij. Wij zijn gericht op een succesvolle langdurige samenwerking en een hoge klanttevredenheid.

Empathisch
Wij kunnen ons verplaatsen in de beleving van onze relaties, verdiepen ons in wat hen beweegt en trachten daar invulling aan te geven. Wij tonen dat de beleving en gevoelens van de ander belangrijk voor ons zijn.

Betrokken
Onze maatschappelijke betrokkenheid brengen wij tot uiting in onze bedrijfscultuur en het stimuleren van onze medewerkers in het centraal stellen van het welzijn van onze adviseurs en hun klanten. Het maatschappelijk belang is een belangrijke factor in de keuzes die wij als organisatie maken, zowel gericht op waar wij in beleggen, de producten die wij ontwikkelen als de wijze waarop wij omgaan met onze relaties. Dit ook gericht op een gezonde bedrijfsvoering wat mede tot uiting komt in een toereikend rendement. Diezelfde betrokkenheid uit zich in een rol als sociaal werkgever in een prettige en inspirerende werkomgeving. Het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers zijn strategische speerpunten in ons beleid. De prettige cultuur die wij gezamenlijk onderhouden stelt onze medewerkers in staat de dienstverlening voor onze adviseurs en klanten zo goed mogelijk te verrichten.

Visie

Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor