Hallo, ik ben Adam

en ik ben het gezicht van AnsvarId√©a. Misschien ben je mij al eens tegengekomen op de website of ergens anders. Leuk om even kennis met je te maken! Want we komen elkaar vast in de toekomst nog vaker tegen ūüėČ.

Waarom heet ik Adam?
Zoals jullie weten komt AnsvarIdéa net als ik uit Amsterdam. Zou het daarom zijn dat ik me Adam mag noemen? Nee, veel belangrijker: ik ben vernoemd naar de eerste mens op aarde. Tenslotte is AnsvarIdéa de eerste verzekeraar die zich écht richt op het duurzame plaatje. Een verzekeraar met oog voor waar we vandaan komen, met oog voor onze veranderende samenleving én met oog voor de toekomst.

En o ja, Adam betekent ook ‚Äėmens‚Äô in het Hebreeuws. Niet toevallig: wij focussen op de menselijke kant. Ook dat is waarom klanten voor ons kiezen. Om zaken met √©√©n telefoontje regelen, van mens tot mens, via een assurantieadviseur. Ook daarom is AnsvarId√©a voor onze klanten een bewuste keuze.

Duurzaam en bewust verzekeren, wat is dat?
Ik zei het al even: bij AnsvarIdéa staan we voor duurzaamheid. Kun je dat woord al bijna niet meer horen? Dat snap ik heel goed. Maar eigenlijk is het heel simpel: een betere toekomst, die willen we allemaal. Samen kunnen we daar eenvoudig aan bijdragen: door een bewuste levensstijl.

Natuurlijk, iedereen loopt risico’s in het leven. Maar met die risico’s kun je als klant en verzekeraar ook anders omgaan. Bijvoorbeeld: schade laten herstellen door een duurzame klusjesman. We keren zelfs extra uit als jij bij schade kiest voor duurzaam herstel. Ook deelgebruik is verzekerd wat betekent dat gezamenlijke apparaten bij ons ook onder de dekking vallen.

Zomaar wat voorbeelden om duidelijk te maken hoe we de dingen anders doen bij Ansvar. Wij focussen op duurzaamheid. We focussen op jou. En vanzelfsprekend beleggen we niet in foute zaken, zoals de wapenindustrie, diertesten of tabaksindustrie. Wil je weten hoe we ‚Äėbewuste duurzame‚Äô kenmerken toevoegen aan onze verzekeringen? Bekijk voor meer informatie onze Ansvar Bewust verzekeringen.

 


Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor