Wat te doen bij ruitschade?

Wanneer u schade heeft aan uw autoruit, dan helpen wij u als verzekerde uiteraard graag. Daarom werken wij samen met Glasgarant. Door de samenwerking met Glasgarant heeft u de mogelijkheid om uit een landelijk netwerk van meer dan 1.000 Glasgarantbedrijven te kiezen. U wordt snel en vakkundig geholpen bij één van de aangesloten bedrijven.

Deze service is voor zowel personen- en bestelauto's tot en met 3.500 kg van toepassing. Verder dient uw auto casco- of beperkt casco verzekerd te zijn.

We zetten de voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • Bij herstel van de beschadigde ruit is er meestal geen eigen risico van toepassing.
  • Bij vervanging is, afhankelijk van uw polis, geen eigen risico of een korting op het eigen risico van toepassing.

Originele ruiten

Bij vervanging van ruiten gebruikt de Glasgarant altijd originele ruiten. Deze ruiten voldoen aan alle specificaties van de (auto)fabrikant. Het enige dat ontbreekt is het logo van het automerk. Voor informatie over een aangesloten bedrijf bij u in de buurt en een uitgebreide werkwijze, verwijzen wij u naar de website: Glasgarant.

Schade in het buitenland?

Hebt u een ruitschade die in het buitenland direct hersteld moet worden? In de meeste landen binnen Europa kunnen wij u meteen helpen.

U kunt bellen met telefoonnummer +31 088-0406406 en u wordt in het Nederlands geïnformeerd hoe wij u kunnen helpen.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor