Woonhuisverzekering

Uw woning is een kostbaar bezit. Het is de plek waar u en uw gezin zich veilig en thuis voelen. Met onze woningverzekering verzekert u uw huis tegen schade die ontstaat door brand, blikseminslag, storm, waterschade, inbraak of een aanrijding. Onze woningverzekering biedt standaard een allriskdekking, waarmee deze en vele andere (minder ingrijpende) schadeoorzaken verzekerd zijn.

Voordelen op een rij:

  • Standaard allriskdekking inclusief glasdekking;
  • Altijd garantie tegen onderverzekering;
  • U kunt kiezen uit een eigen risico van € 0 of € 150;
  • De kosten van tijdelijke woonruimte die u moet huren als uw woonhuis na een verzekerde schadegebeurtenis onbewoonbaar is geworden, zijn meeverzekerd.

Dekking zonnepanelen

Zonnepanelen vallen standaard onder de dekking van onze woningverzekering. Het maakt daarbij niet uit of de zonnepanelen aan je dak vastzitten of in de tuin liggen. Het is belangrijk dat de zonnepanelen door een professioneel bedrijf zijn geplaatst. Als de zonnepanelen door een gedekte gebeurtenis niet (goed) functioneren, vergoeden wij naast de ontstane fysieke schade ook het aantoonbare productieverlies (tot ten hoogste Є 500 per gebeurtenis).

Ansvar Bewust

Uitgangspunt bij al onze Bewust verzekeringen en dus ook bij onze Ansvar Bewust Woning- en Inboedelverzekering is dat deze verzekeringen aansluiten bij een duurzame levensstijl. Bij het herstellen van schade hebben wij oog voor de impact op de samenleving en het milieu. Wij kunnen u op een duurzame wijze verzekeren, schade duurzaam herstellen én hierdoor samen bijdragen aan een duurzamere wereld. Klik hier als u interesse heeft in de duurzame variant van deze woningverzekering.

Doelgroep Woonhuisverzekering

De doelgroep voor de AnsvarIdéa woningverzekering zijn particulieren met een vaste woon- en verblijfplaats in Nederland die zich willen verzekeren voor het financiële risico van schade aan hun woning. Deze verzekering is niet bedoeld voor zakelijke verzekeringnemers. De verzekering is vooral geschikt voor verzekeringnemers met een woonhuis tussen de € 100.000 en € 500.000 herbouwwaarde.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor