Inboedelverzekering

Lekker thuis op de bank zorgeloos genieten. U hebt uw huis naar eigen smaak ingericht. Met onze inboedelverzekering verzekert u uw spullen tegen schade die ontstaat door beschadiging of diefstal. Brand, blikseminslag, waterschade, inbraak of een gewelddadige beroving, onze inboedelverzekering biedt standaard een allriskdekking, waarmee deze en vele andere (minder ingrijpende) schadeoorzaken verzekerd zijn. Ook schade door het laten vallen van spullen is verzekerd.

Voordelen op een rij:

  • Standaard allriskdekking;
  • Altijd garantie tegen onderverzekering;
  • U kunt kiezen uit een eigen risico van € 0 of € 150;
  • De kosten van tijdelijke woonruimte die u moet huren als uw woonhuis na een verzekerde schadegebeurtenis onbewoonbaar is geworden, zijn meeverzekerd.

Kostbaarheden buitenshuis verzekeren

U kunt onze inboedelverzekering uitbreiden met de kostbaarheden- en mobiele elektronicaverzekering. Deze verzekering is bedoeld voor gezinnen die kostbare voorwerpen (zoals foto- of filmapparatuur, instrumenten, sieraden of verzamelingen) en/of mobiele elektronica bezitten en die deze objecten aanvullend op de inboedelverzekering ook buitenshuis willen verzekeren tegen verlies, beschadiging en diefstal. 

Ansvar Bewust

Uitgangspunt bij al onze Bewust verzekeringen en dus ook bij onze Ansvar Bewust Woning- en Inboedelverzekering is dat deze verzekeringen aansluiten bij een duurzame levensstijl. Bij het herstellen van schade hebben wij oog voor de impact op de samenleving en het milieu. Wij kunnen u op een duurzame wijze verzekeren, schade duurzaam herstellen én hierdoor samen bijdragen aan een duurzamere wereld. Klik hier als u interesse heeft in de duurzame variant van deze inboedelverzekering.

Doelgroep Inboedelverzekering

De doelgroep voor de AnsvarIdéa inboedelverzekering zijn particulieren met een vaste woon- en verblijfplaats in Nederland die zich willen verzekeren voor het financiële risico van schade aan hun inboedel. Deze verzekering is niet bedoeld voor zakelijke verzekeringnemers. De verzekering kent een ruime dekking voor bezittingen zoals audiovisuele apparatuur en sieraden. De producten zijn vooral geschikt voor verzekeringnemers met een inboedel tussen de € 30.000 en € 100.000.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor